154 Billige fotballdrakter Barn – Luisa

Posted by on août 8, 2019 in Non classé | 0 comments

Klubbleger skal aldri trekke mye oppmerksomhet mot seg selv. Unntaket var i den spanske hovedstaden med sjefen for Real Madrid Sanitas Medical Services, Jesus Olmo. Legen ble av mange ansett for å være kontroversiell og ikke den beste for jobben ved mer enn én anledning.

Olmo ble utspurt spesielt i løpet av sesongen 2015/2016 på grunn av den høye mengden musklerelaterte skader som ledende spillere i troppen har fått, som Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

De alltid kritiske spanske mediene var over hele Olmo og måten han gikk på jobben sin, spesielt i oktober 2015 da både Marca og AS begge kom ut og hevdet at det medisinske personalet forårsaket spillerne ulykkelighet i måten de nærmet seg for å behandle skader.

I følge Marca ble en holdeavstemning holdt tilbake høsten 15, med mange av juventus fotballdrakt spillerne som stemte for å få hodelegen fjernet fra klubben etter feil behandling av Gareth Bale « ryggskade.

Sergio Ramos uttalte seg offentlig mot personalets ‘spractices en måned senere, og hevdet at han bare fikk injeksjoner for å hjelpe til med å helbrede en separert skulder. Skulderen er ikke så god. Jeg falt og støttet meg mens jeg scoret målet. Det viktige er å komme seg , og jeg skal skanne på tirsdag. Jeg har spilt fire eller fem kamper nylig med en injeksjon.

I løpet av denne tøffe tiden i Madrid ‘shistory, led nesten et dusin spillere av muskelspenninger eller tårer, med slike spillere som James Rodriguez, Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modric, Pepe, Keylor Navas og Mateo Kovacic som alle gikk ned med skader over løpet av et par uker.

Ramos fortsatte med å barcelona fotballdrakter si: Nå er det ikke den beste tiden å snakke om medisinske forhold. Vi må hjelpe hverandre med å være i best mulig form på slutten av sesongen. Når tiden kommer til å snakke om problemene våre, av oss som er bedre i stand til å snakke, vil.

Selv om denne sesongen hadde et mye bedre kondisjonsnivå fra teamet med langt mindre musklerelaterte skader, kunne ikke fortiden overses, og det er tydelig at president Florentino Perez var klar til å lete andre steder når det gjelder å finne et medisinsk personell av høy kvalitet.

Real Madrid har vært inngått samarbeid med Sanitas siden 2008, og kommer til å være medisinske gjennom denne sesongen. Howeve, etter mottak av fansen og spillerne til legene gruppen har gitt, kan disse båndene også bli avbrutt neste sommer.


http://wwayug.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=AhmadMcLam


BernardPg fodboldtrøjer KareemXhy

MargieCol Køb Manchester City Willianpi